Lovitura pentru Adriana Bahmuteanu! Vedeta si-a pierdut copiii in instanta, acestia urmand sa stea cu tatal lor, Silviu Prigoana.

Stabileşte locuinţa minorilor… la tată. Obligă mama la plata în favoarea minorilor a unei pensii de întreţinere în cotă de o treime din veniturile nete ale acesteia, dar nu mai puţin de o treime din salariului minim net pe economie, câte o şesime pentru fiecare minor, cu începere de la data pronunţării prezentei hotărâri, 5.12.2019 şi până la majoratul beneficiarilor. Respinge cererea privind schimbarea modalităţii de exercitare a autorităţii părinteşti ca neîntemeiată cu apel la 30 de zile”, se arata in solutia instantei, potrivit Dcnews.

S-au mărit şi pretenţiilor lor vizavi de tehnologie

Citește și: Consumi cafea? Descoperire uimitoare. Uite ce beneficii îți poate aduce

“Între timp, pentru că ei s-au făcut mari, iar situaţia financiară a lui este cum este, s-au mărit şi pretenţiilor lor vizavi de tehnologie. Atunci, era firesc ca după patru ani de balamuc în care ne-am tot mutat în tribunale, acesta fiind al 82-lea proces intentat…” a declarat Adriana Bahmuțeanu in emisiunea “Xtra Night Show”” de la Antena 1.

Apeland la sprijinul avocatei, Adriana Bahmuteanu a cerut sa renunte la judecata, “sa stea copiii la el.”

Potrivit spuselor sale, custodia ar fi comuna. Vedeta a mai spus ca pensia alimentara este procedura de instanta.

“Eu mă bucur că între timp situaţia s-a rezolvat”, a mai spus aceasta.

“Duceți-vă la tăticul vostru, acolo este mult mai bine. Ne vedem când doriți voi!”, le-a transmis copiilor sai.