LOVITURĂ MEDIA. EL este omul din spatele lui MOISE GURAN!

LOVITURĂ MEDIA. EL este omul din spatele lui MOISE GURAN!
LOVITURĂ MEDIA. EL este omul din spatele lui MOISE GURAN!

De mulţi ai, Moise Guran este cel mai urmărit realizator de emisiuni şi analize economice. Despre momentul debutului lui la TV se ştie însă foarte puţin. Invitat în emisiunea Andreei Esca, de la Europa FM, alături de Lucian Mândruţă, proaspatul realizator de la Digi 24 a povestit că ideea emisiunilor de analize economice i-a venit în urmă cu 10-12 ani, pe când se afla la Antena 3 şi i-a prezentat-o lui Sorin Oancea. Acesta însă l-a refuzat. Aici a intervenit Mândruţă.

„Fara sa vorbim Mindruta s-a dus la Oancea si i-a zis sa facem o emisiune economica, asa m-am trezit ca am ajuns sa fac o emisiune ecnomica, papusharul din umbra fiind Mindruta”, a povestit Guran în emisiunea Andreei Esca, de la Europa FM.

Din emisiune:

„Guran: Eu fac o emisiune de business de 10 ani pentru ca asta a fost o idee de-a lui mindruta!

Esca: NU! Cum?

Guran: Mindruta are chestia asta, el are ideile dar sa le puna altii in practica.

Mindruta: Pentru ca e greu cu munca, e mai simplu cu ideile.

Moise: el n-ar sta sa aiba o emsiune de o ora in fiecare zi.

Esca: nu ar sta, asa e. Sa stii ca a primit o propunere de la un radio – nu dam nume – si l-am intrebat si-a zis “bai, ai innebunit,ma duc eu acolo in fiecare zi sa stau doua ore dupa ce am facut atitia ani la ora fixa. Nu mai vreau sa fac nimic la ora fixa.

Mindruta Nu mai spune, lasa sa fie surpriza”.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X