Lovitura fatală! Situația clubului Dinamă este critică, iar Cristian Borcea, fost acționar și președinte executiv al clubului Dinamo București, a afirmat știrea.

Lovitura fatală! Într-un an de zile e desființată

„În momentul de față, Dinamo nu mai are nimic. Suporterii trebuie să înțeleagă. Dinamo, fără un stadion, este mai rău ca și Rapidul. Dinamo, într-un an de zile e desființată. Eu așa spun” , a spus Borcea.

Echipa de fotbal de la Dinamo ar putea rata şi în acest an, fiind astfel al treilea consecutiv, accederea în play-off.

Gruparea din Ștefan cel Mare se află pe locul 9 în clasamentul Ligii 1, la 7 puncte distanță de Viitorul, care se situează pe locul 6, ultimul care asigură accederea în play-off.

Citește și: Consumi cafea? Descoperire uimitoare. Uite ce beneficii îți poate aduce

Citește continuarea…

Reamintim că Borcea are numeroase mariaje în palmaresul personal, toate finalizându-se cu divorț. Dacă relația cu Valentina Pelinel pare că merge ca pe roate, relațiile din trecut ale fostului boss al Dinamo s-au destrămat.

Mihaela Borcea încă se ocupă de managerirea a o parte dintre afacerile familiei, însă Alina Vidican, fosta soție a lui Cristi Borcea, a plecat după încheierea divorțului în SUA, unde duce o viață de lux și se răsfață zilnic.

Alina Vidican s-a căsătorit cu Borcea în urmă cu 8 ani, nași de cununie fiind familia Becali, care după semnare actelor i-au sfătuit pe proaspeții căsătoriți să se ghideze în căsnicia lor, după două principii esențiale: corectitudine și loialitate.

Vezi mai mult…