Timp de 15 ani, Diana si Razvan Simion au trait o frumoasa poveste de iubire, insa cei doi s-au hotarat sa mearga pe drumuri separate.

Razvan Simion si-a continuat drumul cu artista Lidia Buble, iar fosta sa sotie si-a gasit alinarea in bratele unui prosper om de afaceri din Timisoara.

„Sunt împreună de câteva luni. Se înțeleg foarte bine, sunt peste tot împreună, merg la festivaluri, au deja o relație solidă, iar Diana este foarte fericită alături de el. Simte că, în sfârșit, și-a găsit jumătatea. Este bărbatul de care avea nevoie, alături de ea în orice moment, inteligent și cu foarte mult bun simț. Este ce trebuie”, au spus surse din apropierea cuplului, pentru CanCan.

Citește și:

Radu Bita, noul partener de viata al Dianei Simion, este om de afaceri si detine un restaurant de fite in Timisoara!

„Diana vine des la restaurantul lui Radu. Ei și-au asumat relația. De curând, au fost la un festival de vinuri în Cluj, unde el a luat și un premiu, iar ea a fost alături de el. Sunt tare bine împreună”, mai spun sursele.
Imediat după divorțul de Răzvan Simion, Diana și cei doi copii ai cuplului (Ianca și Tudor) au părăsit Bucureștiul și s-au mutat în Timișoara.

„El face parte din mine, din trecutul meu, la fel cum și eu fac parte din el, din trecutul lui, am trăit o poveste de iubire de care nu mulți au parte. Îmi doresc din suflet ca măcar amintirile noastre să rămână vii și nepătate de mizeriile care au făcut țăndări povestea noastră. Au trecut aproape cinci ani de când ușile acestei povești au fost închise, și tot ce îmi doresc acum e să nu le mai forțeze nimeni…

Citește și:

Cât despre adevăr, el va rămâne mereu cel știut și trăit de noi, și niciodată nu va putea fi cu adevărat înlocuit de rânjetul strâmb al măștii care poartă semnătura «adevărului» în fața reflectoarelor”, declara, cu ceva timp n urma, Diana Simion.