Lovitură dură pentru Clanul Cămătarilor. Un dintre fiii lui Vasile Balint, zis și Sile Cămătaru, reținut de poliție. Daniel Vasile Balint a fost reținut, miercuri seară, pentru 24 de ore, sub acuzația de conducere pe drumurile publice cu permisul suspendat și părăsirea locului accidentului.

„Pe numele fiului lui Sile Cămătaru a fost întocmit dosar penal înregistrat la Parchetul de pe lângă Judecătoria sectorului 5, sub acuzațiile de conducere a unui autovehicul fără permis și părăsirea locului accidentului, fapte comise la data de 11 aprilie 2019 și 9 noiembrie 2019.

Lovitură dură pentru Clanul Cămătarilor înainte de sărbători

Citește și: What's Up, prima reactie dupa scandalul in care a fost implicat: "Macar am vazut cine imi este alaturi sincer"

Potrivit Poliției, pe data de 11 aprilie 2019, Daniel Vasile Balint a condus autovehiculul proprietate personală, pe o stradă din București, deși avea permisul suspendat.

De asemenea, la data de 9 noiembrie 2019, Daniel Vasile Balint, aflat la volanul autoturismului marca BMW, a accidentat un bărbat, pe trecerea de pietoni, și a părăsit locul accidentului, fără încuviințarea organelor de ordine. Și de această dată, Daniel Vasile Balint conducea, deși avea permisul suspendat. Daniel Vasile Balint va fi prezentat Pachetului de pe lângă Judecătoria sectorului 5 în vederea luării măsurii arestării preventive”, anunță ProTv.

Clanul Cămătarilor a mai fost implicat de curând într-un alt scandal legat de o maimuţă care ar fi scăpat dintr-o curte. Aceasta a fost capturată, în cartierul bucureştean Ferentari, fiind transportată la un adăpost al Fundaţiei Visul Luanei, conform reprezentanţilor Autorităţii pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor (ASPA).

Atunci Poliția Capitalei a anunțat “În această dimineaţă (miercuri – n.r.), poliţişti din cadrul Secţiei 24 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, aflaţi în continuarea cercetărilor privind primata identificată pe raza sectorului 5, au pus în aplicare o autorizaţie de percheziţie, pe raza aceluiaşi sector. Până la acest moment, în locaţia respectivă au fost identificate două maimuţe şi o cămilă”.