Lovitură devastatoare pentru Oana Zăvoranu. Conform deciziei instanței, Oana Zăvoranu, actrița din serialul ”Sacrificiul”, trebuie să scoată din buzunar o sumă generoasă de bani, plată ce se datorează  pentru acoperirea cheltuielilor bunicii sale din azilul particular de bătrâni unde este cazată.

Instanță a decis. Așa că, vedeta TV este nevoită să achite suma de 15.000 de lei, la care se adaugă și cheltuieli de judecată de 3.607, 5 lei, scrie cancan.ro.

Reamintim că  Oana a vândut vila mamei sale din Afumați, în care locuia bunica ei, Eufemia. După această decizie, vedeta  a decis să-și ducă bunica la un azil particular de bătrâni din Buftea, unde trebuia să plătească o taxă lunară în jur de 2.500 de lei. Vedeta nu a mai vrut să plătească taxa lunară pentru cazarea bunicii sale în cămin, motiv pentru care conducerea azilului a dat-o în judecată.

Citește și:

Pe lângă faptul că a fost acționată în instanță pentru achitarea datoriei, actriței i s-a făcut sesizare și la autoritatea tutelară, dosarul fiind înregistrat la Judecătoria Buftea. În prima instanță, Oana Zăvoranu a obținut câștig de cauză, apoi conducerea căminului de bătrâni a făcut apel, iar magistrații au dat altă decizie.  Așadar, vedeta trebuie să achite contravaloarea chiriei neplătite timp de luni de zile.