Lovitura devastatoare pentru Iulia Vantur! Salman Khan a spus adevarul. Marturirisiri incendiare: “Nu mi s-a intamplat niciodata”

De-a lungul timpului, in cadrul mai multor evenimente, Iulia Vantur a fost surprinsa adesea in compania lui Salman Khan. Cei doi nu au confirmat si  nici nu au negat ca ar forma un cuplu.

In ciuda faptului ca traiesc o frumoasa poveste de dragoste de cativa ani, se pare ca nunta celor doi se lasa asteptata.

Celebrul artist a dezvăluit și motivul pentru care nu a făcut marele pas până în acest moment. Între cei doi pare să fi intervenit şi câteva discuţii. Unul dintre motive și cel mai important ar fi faptul că îşi petrec timpul mai mult separat decât împreună. Dacă Iulia a bifat o vacanţă în Bali alături de Laura Cosoi, Cosmin, Adela Popescu şi Radu Vâlcan, faimosul actor a ales să rămână în India, reţinut de alte proiecte.

Citește și: Ce parere au parintii Irinei Tanase despre relatia cu Liviu Dragnea. Dezvaluiri incredibile

Când vine însă vorba de căsătorie, Salman Khan are şi o explicaţie. Mai exact, actorul aşteaptă să fie cerut.

„Mă simt trist că nu am fost abordat până acum. Nu mi s-a întâmplat niciodată, pentru că nici nu iau cina la lumina lumânărilor”, mărturiseşte, cu umor, Khan.

Iulia Vântur a împlinit ieri 39 de ani. Fosta prezentatoare TV a revenit în India pentru a fi aproape de cei pe care îi consideră familia ei, dar şi de iubitul Salman Khan cu care a petrecut momente de neuitat, scrie cancan.ro.