Lovitura DEVASTATOARE pentru Cristi Borcea! Alina Vidican a luat o DECIZIE fara PRECEDENT: „Se gândeşte la cel mai serios mod să se …”

Lovitura DEVASTATOARE pentru Cristi Borcea! Alina Vidican a luat o DECIZIE fara PRECEDENT: „Se gândeşte la cel mai serios mod să se …”
Lovitura DEVASTATOARE pentru Cristi Borcea! Alina Vidican a luat o DECIZIE fara PRECEDENT: "Se gândeşte la cel mai serios mod să se ..."

Alina Vidican, fosta sotie a lui Cristi Borcea, este hotarata sa nu mai aiba niciun fel de la legatura cu tatal copiilor sai, mai ales ca acesta s-a casatorit recent cu fotomodelul Valentina Pelinel. 

Se pare ca blondina s-a gandit intens la planurile sale, asa ca a luat o decizie fara precedent si isi doreste custodia totala a copiilor pe care ii are cu fostul actionar de la Dinamo, informeaza Libertatea.

„Alina Vidican nu vrea să îl mai deranjeze pe Cristi Borcea. De aceea se gândeşte la cel mai serios mod să se înţeleagă cu el asupra custodiei totale a copiilor. Adică, dacă vrea să meargă undeva cu ei, în vacanţă, să nu mai aibă nevoie de procură de la el, să nu îl mai deranjeze cu telefoae pentru asemenea lucruri. Normal, Cristi va avea voie să îşi vadă copiii când doreşte, să meargă, dacă vrea, cu ei în concedii. E doar o chestiune procedurală”, a spus un apropiat al Alinei Vidican, potrivit sursei mai sus mentionata.

Pe 30 Sepetembrie, Cristi Borcea si Valentina Pelinel s-au casatorit si au petrecut intr-un restaurant din Viena. Cununia civila a celebrului cuplu a avut loc pe 12 septembrie.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X