Lovitura de teatru in cazul Caracal! Iata informatia care schimba cursul anchetei: “E vorba de o razbunare!”

A fost aruncata bomba in cazul Caracal! Potrivit unor noi detalii, relatiile dintre Gheorghe Dinca si familia Alexandrei Macesanu  sunt vechi de aproximativ 20 de ani, lucru care schimba cursul anchetei.

Unchiul tatalui Alexandrei, Florea Cumpanasu, considera ca este vorba de o razbunare, motivul fiind ca l-ar fi concediat pe presupusul criminal pe vremea cand lucra ca mecanic la unitatea militara din Caracal. Acesta ar fi fost concediat pentru ca avea un comportament irascibil, se certa cu toata lumea si nu respecta programul de lucru.

Citește și: Ce tatuaj are Gheorghe Dinca in zona intima si ce semnificatie are! Abia acum s-a aflat

Florea Cumpanasu a lucrat la resurse umane la această unitate militara din Caracal! Acesta il cunostea pe Gheorghe Dinca, care a lucrat pentru o scurta perioada acolo ca mecanic auto. Barbatul sustine ca Dincă nu se intelegea cu nimeni din aceasta unitate militara. Venea la munca pentru 2-3 ore pe zi, iar apoi pleca.

Unchiul tatalui Alexandrei a mai declarat ca nu putea sa-i atraga atentia lui Dinca pentru ca acesta era foarte irascibil:„sărea la tine, trântea, înjura”. In plus, pana si angajatilor le era teama de el.

„Într-o zi, comandantul unității m-a întrebat: «Ce facem cu ăsta?». Și am răspuns: «Ce să facem? Nu vine la program. Nu se ține de treabă. Zic să-l dăm afară». Și l-au dat afară”, a povestit Florea Cumpanasu, potrivit Antena3.