Lovitură cruntă primită de Alice Cavaleru. Soția a lui Vladimir Drăghia a pierdut o avere colosală. Cum a fost posibil?

Alice Cavaleru, actuala soție a lui Vladimir Drăghia, a pierdut “partajul” cu fostul soț. Cei doi s-au luptat pentru șapte apartamente, aflate într-un imobil de lux, pe care tânăra l-ar fi construit alături de Răzvan Cocea, potrivit cancan.ro.

În luna ianuarie a acestui an, Alice Cavaleru a depus la Judecătoria Sectorului 1 un dosar împotriva fostului soț, Răzvan Cocea, ce a avut ca obiect partajul bunurilor comune și lichidarea regimului matrimonial.

Citește și: Drama unui celebru actor. Regizorul Ricky Dene Gervais este devastat: „Cel mai dulce suflet pe care l-am cunoscut vreodată...”

Actuala parteneră de viață a lui Vladimir Drăghia a susținut în fața magistraților faptul că în timpul mariajului pe care l-a avut cu Răzvan Cocea a construit împreună cu acesta un imobil, care a fost partajat în 7 apartamente.

În acest sens, Alice Cavaleru a solicitat instanței să-i acorde cota cuvenită din apartamentul pe care fostul ei soț îl deține în imobilul respectiv și jumătate din suma pe care acesta a încasat-o din vânzarea celor 6 apartamente.

După mai multe termene, magistrații au ajuns la un verdict. Care nu este, cu siguranță, deloc pe placul soției lui Vladimir Drăghia.

“Respinge cererea formulată de petenta Neacșu Cavaleru Maria Alice de acordare a ajutorului public judiciar ca rămasă fără obiect”, au decis magistrații de la Judecătoria Sectorului 1, conform informațiilor obținute de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

Decizia luată de magistrați nu este deloc pe placul Alice Cavaleru, care spera să intre în posesia banilor care, consideră ea, i s-ar fi cuvenit.