Lovitură cruntă pentru o cunoscută actriță.  În cel de-al treilea sezon al superproducției „Vlad”, o cunoscută actriță nu mai face parte din distribuția filmului difuzat la Pro TV, deși apariția în serialul fenomen i-a adus celebritate.

Lovitură cruntă pentru o cunoscută actriță. În primul și cel de-al doilea sezon, Diana Sar a văzut nevoită să le renunțe la multe dintre proiectele în care era implicată, dat fiind faptul că aproape zilnic avea filmări.

Deși niciunui actor nu-i place să fie scos din distribuție înainte de a se termina proiectul, pentru Diana nu este un capăt de drum. Serialul i-a deschis o sumedenie de porți, iar acum abia mai face față programului.

Citește și: Tudor Chirilă, în rolul unui politician important în „Vlad – Fața întunecată a răzbunării!”, la Pro TV

Diana nu renunță la cariera sa de actriță, însă în prezent se concetrează pe modelling, carieră pe care o neglijase.

Sunt deschisă ofertelor. Aștept să vină proiectele

”Sunt deschisă ofertelor. Aștept să vină proiectele. Ce proiecte vor veni, eu le iau. Îmi place foarte mult și teatrul, îmi place foarte mult să joc și în filme. Să vedem ce o să fie. Din modelling îmi vin multe job-uri, mai ales acum că sunt mai liberă și mai pot să călătoresc din când în când, dar nu iau în calcul să mă în altă țară, pentru a face modă. O să jonglez”, a povestit tânăra actriță, pentru Libertatea.