}

Lovitură cruntă pentru Mădălin Voicu: Instanța a decis!

Lovitură cruntă pentru Mădălin Voicu: Instanța a decis!
Lovitură cruntă pentru Mădălin Voicu: Instanța a decis!
Autor:

Lovitură cruntă pentru Mădălin Voicu: Instanța a decis! Curtea de apel a decis ca politicianul Mădălin Voicu să plătească o pensie alimentară mai mare pentru cei doi copii pe care acesta îi are cu fosta sa soție, Carmen Olteanu.

Mădălin Voicu s-a despărțit de Carmen Olteanu, cea cu care s-a căsătorit în urmă cu doi ani și care are o avere impresionantă, iar acum își reface viața alături de o femeie pe care o cheamă Adriana.

De curând, violonistul a aflat ce a decis instanța în cazul divorțului de fosta soție.

Astfel, potrivit click.ro, la începutul acestei luni, magistraţii au stabilit un program bogat alături de băieţii săi, dar şi o pensie alimentară mai mare.

„Majorează pensia de întreţinere datorată de reclamantul-pârât conform convenţiei de divorţ, de la 2.500 lei lunar pentru ambii copii la 1/4 din venitul mediu lunar net realizat, pentru ambii copii, urmând a fi calculat exclusiv în raport de veniturile cu caracter permanent”, se arată în decizie.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X