LOVITURA ANULUI! Un PREZENTATOR TV CELEBRU poate ajunge la ANTENA 1

LOVITURA ANULUI! Un PREZENTATOR TV CELEBRU poate ajunge la ANTENA 1
LOVITURA ANULUI! Un PREZENTATOR TV CELEBRU poate ajunge la ANTENA 1

Este mutarea anului în televiziune! Realizatorul Mircea Radu se întoarce la Antena 1. Acesta a prezentat emisiunea Femei de 10, Bărbați de 10 la TVR 2, cu Marina Almășan, și-ar fi prezentat demisia, scrie ziarul Click. Potrivit Click, Mircea Radu va fi gazda unui reality-show gen “Miss Fata de la țară”, emisiunea care s-a difuzat la Prima TV.

Contactați de Paginademedia.ro, oficialii Antena Group au declarat că “momentan, suntem în discuții cu Mircea Radu, legate de format și de conținut”, potrivit paginademedia.ro.

“Vom reveni în momentul în care le vom definitiva”.

Mircea Radu nu a infirmat, nici nu a confirmat: „Nu vă pot răspunde la întrebarea dumneavoastră, darămite să intru în detalii. Sunt sigur că veţi înţelege situaţia”, a spus el pentru Click.

Mircea Radu se întoarce la Antena 1 după opt ani, după ce, în mai 2010 emisiunea Din Dragoste a fost scoasă din grila de programe. În toamna lui 2010, s-a angajat la TVR.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X