Los Angeles, sub asediu! Fanii Star Wars, pe străzi: Au blocat Hollywood Boulevard

Mai sunt doar două zile până când va avea loc lansarea oficială a filmului „The Rise of Skywalker” („Ascensiunea lui Skywalker”, iar fanii au blocat deja Hollywood Boulevard.

Los Angeles, sub asediu! Vor putea viziona pelicula „The Rise of Skywalker”

În speranța că vor fi primii care vor putea viziona pelicula „The Rise of Skywalker”, sute de fani ai celebrei producții au luat cu asalt strada. Filmul va putea fi vizionat, în cinematografele din America, abia peste două zile. În materialul video de mai jos puteți vedea imagini cu fanii Star Wars, dar și ce spun ei despre noul film al lui George Lucas, potrivit evz.ro.

Citește și: Câștigă floarea-recuzită din filmul LITTLE JOE premiat la Cannes

Războiul stelelor: Episodul IX. Ascensiunea lui Skywalker (cunoscut și ca Războiul stelelor: Episodul IX) este un film american produs, scris și regizat de J.J. Abrams. Este al treilea film din noua trilogie a seriei de filme Războiul stelelor – precedat de Trezirea Forței (2015) și Ultimii Jedi (2017) – și ultimul episod din saga Skywalker.

Scenariul este scris de J.J. Abrams și Chris Terrio. Rolurile principale au fost interpretate de actorii Carrie Fisher, Mark Hamill, Adam Driver și Daisy Ridley.

Premiera filmului a fost programată a avea loc la 24 mai 2019, ulterior s-a anunțat că va avea premiera la 20 decembrie 2019 în SUA.