Loredana, transformare uimitoare de look! Artista este într-o continuă schimbare

În fiecare zi, Loredana se vede altfel în oglindă. Motivul sunt schimbările de look făcute frecvent, astfel încât îndrăgita artistă să aibă o apariție diferită în funcție de starea pe care o trăiește.

Artista vrea să se simtă bine în pielea ei și pentru asta apelează la diferite tehnici, trucuri și accesorii de întinerire și înfrumusețare.Unul din trucuri constă în schimbarea accesoriilor pentru păr în diferite culori care să se asorteze cu stilul ei de viață particular și, în egală măsură, profesional.

Citește și: Vesti triste pentru fanii lui Nicole Cherry. Artista a ajuns de urgenta la SPITAL!

Astfel, aparițiile Loredanei au stârnit curiozități, admirații dar și critici.

Inainte de a deveni o cântăreață recunoscută la nivel național, Loredana Groza a trăit o viata modesta. Invitata in urma ceva timp in cadrul unei emisiuni, artista a oferit detalii emotionante despre perioada in care nu cunostea succesul.

”Mama mi-a fost învățătoare. Când eram mică mă simțeam Betty cea urâtă. Într-o vreme am purtat și ochelari, aveam două cozi lungi de tocilară, bentiță și emblemă.

Mama ținea să mă încadreze în toate canoanele, la patru ace, dar cu mare strictețe. Când am plecat de acasă, când am început să am succes, mi-am tuns părul, l-am vopsit și am încercat să experimentez lucruri care să mă ajute să mă descopăr”, a spus Loredana care este astăzi o divă al cărei stil vestimentar e urmat de tinere.