Loredana a postat o imagine inedită pe internet. Fanii sunt în delir.

Cea mai populara imagine din lumea muzicii ușoare, oricât ar părea de ciudat, cea folosita de Loredana este inedită. Fanii au putut vedea astfel ”femeia din spatele succesului”.

Celebra Loredana Groza a îmbrăcat un costum tradițional din Moldova care aparține Sofiei Vicoveanca, regina muzicii populare.

Loredana, imagine inedită pe internet. Mândră de a fiu moldoveancă!

“Mândră de a fiu moldoveancă! Sunt onorată să port un costum tradițional din #Moldova care aparține lui #SofiaVicoveanca, Regina muzicii populare moldovenești”, a scris Loredana Groza, în urmă cu puțin timp, pe Instagram.

Citește și: Incredibil! Cea mai dură lecție de viață trăită de Andreea Bălan: „Am suferit mai mult decât am suferit la orice despărţire”

lored

Reamintim că de peste 20 de ani, celebra Loredana este căsătorită cu producătorul de film Bogdan Boncea, dar puţini cunosc detalii despre viața lor privată.

În cadrul unui interviu, fosta jurată de la Pro TV a explicat motivul pentru care îşi ţine soţul ascuns de ochii presei: „De la început, amândoi am zis că aşa e cel mai bine. Andrei e un tip foarte discret şi nu vrea să stea în lumina reflectoarelor. E suficient să fie o persoană în casă care să atragă atâtea bliţuri”, a dezvăluit Loredana.

Artista a mai spus şi că nu a simţit nevoia să le închidă gura celor care îi credeau despărţiţi, pentru că nu are nimic de demonstrat lumii cu privire la relația ei.

„Niciodată! Pentru că eu ştiu ce am acasă. Ştiu ce relaţie avem şi n-avem nevoie de confirmările lumii pentru relaţia noastră. ‘Lasă lumea să vorbească, ăsta-i rostul ei!’, vorba cântecului”, a mai spus artista.