}

Loredana Groza este cunoscuta in intreaga tara, insa putini stiu cum arata MAMA artistei: „Motorul care mă face să nu renunt când mi-e greu!”

Loredana Groza este cunoscuta in intreaga tara, insa putini stiu cum arata MAMA artistei: „Motorul care mă face să nu renunt când mi-e greu!”
Loredana Groza este cunoscuta in intreaga tara, insa putini stiu cum arata MAMA artistei: "Motorul care mă face să nu renunt când mi-e greu!"

Recent, Loredana Groza a aniversat-o pe mama sa, Leonida. Cu aceasta ocazie, artista i-a transmis un mesaj emotionant femeii care i-a dat viata.

Loredana Groza a sarbatorit ziua de nastere a memei sale, asa ca a publicat in mediul online o fotografie, care apare insotita de un mesaj impresionant.

„La Mulți Ani, iubită Mamă!!! M-ai învățat să citesc, să scriu, să cânt, ăa socotesc, ai fost învățătoarea mea și cea mai importantă dintre toti profesorii mei și în continuare mă înveți cele mai importante lucruri în viață: să iubesc, să fiu onestă, umilă și să-i servesc pe ceilalți necondiționat!
Ai învățat aproape 14 generații de copii și continui să o faci cu pasiune și daruire! Energia și tenacitatea ta e întotdeauna motorul care mă face să nu renunt când mi-e greu!
Te iubesc mai mult decat cuvintele o pot spune!!!??❤❤❤??❤❤
A ta, Lush
#oneofakind #leonidasbirthday”, i-a transmis Loredana Groza mamei sale.

Loredana Groza, se poate mândri cu ceea ce a realizat până în prezent în cariera ei: cântăreață, actriță, compozitoare, prezentatoare  TV, autor, dansator, fosta antrenoare în show-ul muzical Vocea României, precum și imaginea unor produse cosmetice.

Loredana s-a născut pe 10 iunie 1970, la Oneşti, judeţul Bacău. Artista a început să cânte de la o vârstă foarte fragedă, la 14 ani câştigând concursul ”Steaua fără nume”, chiar dacă nu avea încă vârsta minimă prevăzută în regulament. La 16 ani a câştigat Marele Premiu la Festivalul de la Mamaia, anunță libertatea.ro

 

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X