Divortul deceniilor in showbiz? De peste 20 de ani, Loredana Groza este căsătorită cu producătorul de film Bogdan Boncea, dar puţini cunosc detalii despre viața lor privată.

În cadrul unui interviu, Loredana Groza a explicat motivul pentru care îşi ţine soţul ascuns de ochii presei, mai ales că presa a speculat că relația dintre ei s-ar fi încheiat, scrie wowbiz.ro.

“De la început, amândoi am zis că aşa e cel mai bine. Andrei e un tip foarte discret şi nu vrea să stea în lumina reflectoarelor. E suficient să fie o persoană în casă care să atragă atâtea bliţuri”, a dezvăluit Loredana, într-un interviu pentru Ok! Magazine.

Citește și: Botezatu, reacție dură după ce Bianca Drăgușanu a anunțat divorțul: „E mai bine așa”

Loredana a mai spus şi că nu a simţit nevoia să le închidă gura celor care îi credeau despărţiţi, pentru că nu are nimic de demonstrat lumii cu privire la relația ei.

“Niciodată! Pentru că eu ştiu ce am acasă. Ştiu ce relaţie avem şi n-avem nevoie de confirmările lumii pentru relaţia noastră. ‘Lasă lumea să vorbească, ăsta-i rostul ei!’, vorba cântecului”, a mai spus artista, pentru sursa mai sus citată.