Loredana Groza are un SECRET! Artista a dezvaluit cum isi mentine SILUETA PERFECTA: „Tot timpul trebuie sa…”

Loredana Groza are un SECRET! Artista a dezvaluit cum isi mentine SILUETA PERFECTA: „Tot timpul trebuie sa…”
Loredana Groza are un SECRET! Artista a dezvaluit cum isi mentine SILUETA PERFECTA: "Tot timpul trebuie sa..."

Loredana Groza este una dintre cele mai frumoase si admirate cantarete din Romania. Artista, in varsta de 47 de ani, a dezvaluit care este secretul care o ajuta sa se mentina in forma.

In cadrul unui interviu, cantareata a declarat ca nu merge la sala si nu tine nici cure drastice, insa duce o viata activa si isi lucreaza corpul acasa, in fiecare zi, timp de zece minute.

„Să spun sincer, nu ţin dietă. Nu mai ţin diete şi cred că asta este unul dintre secrete. Tot timpul trebuie să te gândeşti la ceva, să-ţi ţii mintea prinsă în lucruri frumoase, să încerci să îţi respecţi şi corpul, dar şi mintea şi să găseşti întotdeauna tot ceea ce trebuie ca să le hrăneşti aşa cum e normal şi că să dea randament”, a afirmat Loredana Groza, potrivit B1.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

1 comentariu

  • Cum puteti spune ca femeia asta e frumoasa ? Nu imi place sa ma leg de defecte fizice sau de alte feluri dar cind vad ca uritul absolut e clasificat „frumos ” ma ia nebunia. Femeia asta e urita rau, ueita cu draci . Unde vedeti voi frumusete ?

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X