Loredana Chivu la mormântul lui Arsenie Boca. Loredana a vizitat Mănăstirea Prislop, unde odihneşte Arsenie Boca, pentru a se ruga la părintele sfânt.

Poza Loredana Chivu la mănăstire

Cum era de aşteptat, vizita Loredanei nu putea să nu fie imortalizată. Aceasta a şi postat imediat pe reţelele de socializare vizita. Ultima apariţie a blondinei a surprins, ca de obicei,  prin extravaganţa cu care deja ne-a obişnuit.

Ce a surprins camera de filmat a indignat mai mulți internauți. În colanţi, cu o haină voluminoasă de blană, dar şi cu o geantă care nu costă nici mai mult, nici mai puţin de 2.420 de euro, vedeta a transmis un mesaj emoţionant, alături de fotografie.

Citește și: Cuvinte interzise. Arsenie Boca a dezvaluit ce NU trebuie sa spunem vreodata

Mesajul transmis pe pagina de instagram este unul emoționant:

“Când genunchii ating pâmântul, inima atinge cerul! Doamne ajută la toată lumea!”, a fost mesajul pe care Loredana l-a transmis fanilor ei de pe Instagram.

Bineînţeles că nu toţi urmăritorii Loredanei au apreciat modul în care fosta asistentă tv a apărut la lăcaşul sfânt, comentariile arătând acest lucru.

“Dacă aşa se merge pe acolo…”, a fost unul dintre comentarii ale unui internaut nu foarte mulţumit.

Au existat, însă, şi mesaje de susţinere pentru vedetă.

“Doamne ajută, Lore. Şi dacă vei fi judecată de lume, nimenu nu îţi cunoaşte sufletul, ţine minte, eu te felicit.“, a fost un alt comentariu apărut la postarea Loredanei.