S-a fotografiat intr-o ipostaza extrem de provocatoare si i-a innebunit pe barbati! Iata fotografia care a incins internetul – FOTO

Loredana Chivu, una dintre cele mai dorite femei din România, numită și regina operațiilor estetice, a adoptat un stil vestimentar extrem de provocator care îi scot în evidență formele.

Vedeta este extrem de mândră de fizicul și postează fotografii incendiare pe paginile ei de socializare.

De data aceasta, Loredana Chivu a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie în care este surprinsă… în cadă. Senzuala blondină își acoperă sânii cu mâinile, inocent, iar fanii au putut-o admira în toată… splendoarea sa.

Citește și: Loredana Chivu, sarut pasional cu un manelist celebru! Asta le intrece pe toate

Bineînțeles, nu au lipsit aprecierile, iar mulți dintre vizitatorii paginii au complimentat-o pentru felul în care arată.

Toată lumea o cunoaște de la TV, dar  Puțină știu care este, în realitate, pregătirea profesională a incendiarei blonde. Ea a făcut mărturisiri despre studiile pe care le are în cadrul emisiunii Necenzurat, de la Antena Stars.

„Am făcut un liceu economic. Am început Facultatea de Drept, la Sibiu, dar n-am terminat-o, deci nu pot să mă laud cu ea. Acum regret că nu m-am ţinut mai mult de şcoală, dar asta e. O să-i îndemn pe copiii mei să înveţe”, a declarat Loredana Chivu.