Loredana a avut o apariție fascinantă! Artista și-a înfierbântat fanii! Fotografiile au fost postate pe un cont de socializare. Fanii sunt uimiți de felul în care arată artista la cei 49 de ani ai săi.

Loredana a fost mereu o prezență exotică pe scenă, însă de această dată artista a postat câteva fototgrafii pe un cont de socializare în care apare în ipostaze incendiare.

 Vedeta Pro TV, în vârstă de 49 de ani, și-a surprins fanii cu silueta sa demnă de invidiat, pe care și- o menține prin exerciții yoga, anunță romaniatv.net.

Aceasta a făcut publice câteva fotografii în care reușește performanța de a face yoga stând chiar în cap, o poziție extrem de grea. Cântăreața a demonstrat încă odată că are un stil de viață îndrăzneț și nonconformist, purtând ținute îndrăznețe și provocatoare, chiar dacă nu se mai află la prima tinerețe.

Citește și: Vesti triste pentru fanii lui Nicole Cherry. Artista a ajuns de urgenta la SPITAL!

Pentru a-și menține silueta, Loredana Groza își face timp pentru câteva ore de sală, chiar dacă are un program încărcat.

Reamintim că de peste 20 de ani, Loredana Groza este căsătorită cu producătorul de film Bogdan Boncea, dar puţini cunosc detalii despre viața lor privată.

În cadrul unui interviu, Loredana Groza a explicat motivul pentru care îşi ţine soţul ascuns de ochii presei, mai ales că presa a speculat că relația dintre ei s-ar fi încheiat, scrie wowbiz.ro.

„De la început, amândoi am zis că aşa e cel mai bine. Andrei e un tip foarte discret şi nu vrea să stea în lumina reflectoarelor. E suficient să fie o persoană în casă care să atragă atâtea bliţuri”, a dezvăluit Loredana.

Loredana a mai spus şi că nu a simţit nevoia să le închidă gura celor care îi credeau despărţiţi, pentru că nu are nimic de demonstrat lumii cu privire la relația ei.

„Niciodată! Pentru că eu ştiu ce am acasă. Ştiu ce relaţie avem şi n-avem nevoie de confirmările lumii pentru relaţia noastră. ‘Lasă lumea să vorbească, ăsta-i rostul ei!’, vorba cântecului”, a mai spus artista.