Dacă în România există Peștera muierii, însă unii se duc, pe ocolite, cu gândul spre locuri ieșite din tiparele moralității, englezii au mers direct la țintă, fără false pudori, și vor avea primul muzeu din lume dedicat vaginului.

Aflăm în consecință că în curând va fi deschisă o expoziție permanentă, iar rolul acesteia este de a lăsa de-o parte falsele inhibiții. Deloc întâmplător, am spune, Muzeul care a declarat război tabuurilor are la bază inițiativa unei femei, Florence Schechter.

”Unii oameni sunt prea ruşinaţi să meargă la medic atunci când au simptome şi mor literalmente din cauza ruşinii, deoarece lucruri precum cancerul de col uterin nu sunt depistate la timp”, a declarat Florence presei britanice, așa cum ne anunță portalul www.evz.ro.

Citește și:

Dacă la intrare, în muzeu, firește, vizitatorii vor fi întâmpinați cu o serie întreagă de informații în domeniu, la ieșire se vor alege cu o carte poștală intitulată cuprinzător : ”Viva la vulva”.

Autoarea acestei inițiative a remarcat că Islanda are încă din 1997 un Muzeu Falologic, și în cazul acela fiind vorba de ceva unicat pe plan mondial. Fauna planetară este expusă acolo prin intermediul penisurilor de la 280 de mamifere, reprezentând 93 de specii.