Logodnicul Andreei Marin, Tuncay Ozturk, începe SĂ FACĂ GREȘELI în relația cu „Zâna”. VEZI ce ar putea duce la despărțirea lor

Logodnicul Andreei Marin, Tuncay Ozturk, începe SĂ FACĂ GREȘELI în relația cu „Zâna”. VEZI ce ar putea duce la despărțirea lor
Logodnicul Andreei Marin, Tuncay Ozturk, începe SĂ FACĂ GREȘELI în relația cu "Zâna". VEZI ce ar putea duce la despărțirea lor

Tuncay Ozturk, logodnicul Andreei Marin, se bucură de afecțiunea fetiței iubitei sale, Violeta. Dovada o face un desen pe care micuța l-a realizat pentru el. Tuncay Ozturk a fost operat la mână, iar acum, medicul fizioterapeut se află în perioada de recuperare.

El a primit un mesaj de încurajare de la Violeta, fiica Andreei Marin, un desen în care micuța a desenat mai multe inimioare și i-a scris numele.

Tuncay se laudă pe Facebook

Numai că, modul în care Tuncay Ozturk a ales să se laude cu această afecțiune din partea Violetei îi poate dăuna relației cu Andreea Marin.

Prezentatoarea TV a militat mereu pentru intimitatea ei și a familiei, în special a fetiței. Pe vremea când era căsătorită cu Ștefan Bănică au dat în judecată mai multe publicații pentru faptul că au publicat fotografii cu ei. Andreea Marin a încercat, de fiecare dată, să își ferească fetița de lumea showbiz-ului, iar atunci când nu a reușit, a făcut ce i-a stat în putere pentru a controla, măcar, dorința publicului de a-i vedea fiica.

Acum, Tuncay Ozturk face greșeala de a arăta lumii întregi un desen pe care Violeta i l-a făcut din inimă, ca dovadă a atașementului pe care i-l poartă.

Nu este pentru prima oară când Tuncay Ozturk face astfel de greșeli. În urmă cu câteva săptămâni, el a anunțat, tot pe Facebook, faptul că s-a logodit cu Andreea Marin. Diva nu a avut atunci altă alternativă decât să confirme.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X