Cazul Cristina Țopescu. Ar fi bomba bombelor dacă se confirmă! Criminaliștii în prim-plan

Locuința Cristinei Țopescu, izolată complet de polițiști. La câteva zile după ce Cristina Țopescu a fost găsită fără suflare în locuința sa, anchetatorii au fost la fața locului. Surse din rândul anchetatorilor au dezvăluit că locuința jurnalistei a fost izolată complet.

Dosarul morții Cristinei Țopescu este investigat de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov, iar aceștia ar investiga o posibilă crimă.

Pentru că trupul vedetei TV a fost găsit într-o stare avansată de putrefacție, nu a putut fi făcut expertiza medicală așa cum trebuie. În acest sens, a fost făcută o verificare toxicologică, iar în stomacul ei au fost găsite urme de medicamente.

Vila jurnalistei a fost sigilată

Citește și: Schimbare neașteptată! O celebră jurnalistă revine pe sticlă

Potrivit Cancan, vila jurnalistei a fost sigilată. Neavâd un raport medico-legal, oamenii legii au luat această decizie. Chiar dacă pare că este o moarte naturală, este posibilă și existența unei crime.

Imobilul va rămâne securizat până când va fi oficializat raportul medico-legal. Situația va rămâne incertă încă aproximativ trei săptămâni.

Reamintim că trupul Cristinei Țopescu va fi incinerat astăzi la la crematoriul Vitan Bârzeşti. Oamenii merg să-și ia rămas bun de la celebra jurnalistă. Cenuşa nu va fi aruncată în mare, ci va fi depusă într-un cavou din cimitirul Bellu.

Trupul Cristinei Țopescu va fi incinerat astăzi. Chiar în aceste clipe, sute de oameni, prieteni şi colegi au ajuns la capela Cimitirului Belu pentru a-și lua la revedere de la Cristina Țopescu, fosta prezentatoare de televiziune din România, fiica comentatorului sportiv Cristian Țopescu.

Citește continuarea…