Liviu Vârciu riscă să piardă toți banii! Face ce face şi atrage toată atenţia asupra lui! Liviu Vârciu a băgat toţi banii în noul proiect care să apară, în curând, în cinematografe. 

După cum a mărturisit în repetate rânduri, pasiunea cea mai mare a lui Liviu Vârciu este actoria, iar pentru a-şi vedea visul împlinit, actorul a scos toţi banii din casă şi i-a băgat în producţia filmului, fapt careriscă să-l ducă la sapă de lemn. Actorul a anunțat că filmul va fi o comedie românească fantastică.

Liviu Vârciu riscă să piardă toți banii

 

Mai mult de atât, Liviu Vârciu a pierdut şi un pariu. La sfârşitul anului 2019, vedeta şi un prieten de-al său au făcut un pariu cu Dan Capatas, în direct. Conform, regulilor dacă prietenul lui Vârciu termina de vopsit un autoturism până pe 15 februarie, Dan Capatos era nevoit să-l lase la cârma emisiunii, pentru o seară, iar Liviu să scoată din buzunar 1% din încasările filmului! Lucru care s-a şi întâmplat!

Citește și: Fondul Monetar Internaţional a anunţat că va acorda o sumă imensă pentru lupta cu noul virus apărut în China

Liviu Vârciu  a băgat toţi banii familiei, într-un pariu riscant, pe care l-a pierdut! Chiar dacă nimeni nu se mai înţelege cu el, actorul susţine că nu are de gând să se lase, aşa că şi-a făcut un plan!

„Noi am aflat, alături de toţi ai mei din casa de producție, că este cu două saptămâni înainte (lansarea Miami Bici). Important este ca cei care vin la acest film,  să plece cu un zâmbet pe buze şi sa spună că am reuşit să facem un film care i-a destins. Banii i-am dat deja, nu mai sunt dator la nimeni. Lucrurile astea frumoase cu care rămâi, că poate fac partea a doua şi mă îmbogăţesc. Că acum m-am ruinat. Trebuie să vină toată populaţia la film ca să îţi dau ţie 100 de mii de euro.” a spus Liviu Vârciu, în cadrul emisiunii Xtra Night Show.