Liviu Vârciu recunoaşte: Sunt în tatonări cu …

Liviu Vârciu recunoaşte: Sunt în tatonări cu …
Liviu Vârciu recunoaşte: Sunt în tatonări cu ...

Deschis şi glumeţ, aşa cum a obişnuit pe toată lumea, Liviu dă cărţile pe faţă în legătură cu situaţia lui sentimentală. Este singur, dar în tatonări cu multe domnişoare care visează să devină ,,doamna Vârciu”. Munceşte mult şi doarme puţin, dar e mulţumit de ceea ce face.

EvzMonden: Ești o prezența artistică plină de umor, povestește-mi câteva momente amuzante de la filmări!

Liviu Vârciu: Amuzant e când mă scoate Flick din sărite, o iau că pe o glumă. Noi am mai lucrat împreună, ne știm bine, așa că ne permitem să ne facem șicane, cum ar fi să atentez la roțile mașinii lui. Nu vă zic mai multe, că o să vedeți în emisiune. Și am avut doi concurenți, frați, care au refuzat să plece din concurs deși au fost eliminați, pentru că pur și simplu nu credeau că au greșit. A trebuit să duc muncă de lămurire cu ei, să le explic că au pierdut și pentru ei aici se termină competiția. Am lucrat la viața mea cu mii se oameni și credeți-mă, nu am trăit asta!

 

 -În fiecare emsiune ai reușit să te ”lipesti” de câte o domnișoară/doamnă frumoasă. Cine e următoarea ”Diana Munteanu”, dacă înțelegi ce vreau să zic? …

-Eu cu Diana Munteanu nu am avut absolut nimic, am fost doar colegi, nu știu la ce vă riți. Suntem prieteni, dar atât. Și asta am mai spus-o. Nu m-am lipit de nicio fată, am câteva fete care-mi sunt simpatice și mă umplu de energie când le văd la platou, dar nu vă zic numele lor. 

 

Cine o să te susțină din culise, trup și suflet? Adică… Hai să fim cinstiți, ești sau nu ești într-o relație? Ți-ai găsit o iubită?

Sunt momentan în tatonări cu toate domnișoarele din România, să vedem exact ce și cum.

Ce planuri ai de Paște?

Aș vrea să dorm. Dacă mă lasă iubită mea, Antenă 1, sper să am vreo două zile libere de Paște. Să dorm și poate să ajung într-un loc tare drag mie, unde n-am mai fost de câțiva ani, la o mânăstire în Sucevița. Dacă nu, voi merge la Înviere, apoi la părinți la masă de Paște. După care voi merge să dorm.

Te regăsești în formatul noii tale emisiuni ,,Zaza Sing”?

Da, mă regăsesc, este un format pe care mă pliez foarte bine, fiind un format cu muzică și karaoke. E ocazia mea să mai aud piese consacrate, superbe, cum ar fi „Oameni” a lui Andreescu, această fiind și una dintre melodiile mele preferate. E un show cu emoție, suspans – pentru că să nu uităm „Zaza Sing” e un quizz show cu versuri, o emisiune cu mult umor, dar și premii.

 Ești un pasionat al karaoke-ului. Dacă ai fi concurent ai trece toate probele?

Cu siguranță nu aș trece toate probele, dar pe câteva da, le-aș luă cu brio. Eu nu prea am mers la karaoke, dar într-o vreme am avut un club în care organizăm seri și concursuri de karaoke. Julie Mayaya a câștigat acolo, a fost primul ei concurs de karaoke pe care l-a câștigat, la fel Nicolle Cherry. Așadar, nu sunt străin de domeniul asta.

 

 

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X