}

Liviu Vârciu, DECIZIE RADICALĂ! Artistul este mai hotărât ca NICIODATĂ: „Nu vreau să trăiesc nimic…”

Liviu Vârciu, DECIZIE RADICALĂ! Artistul este mai hotărât ca NICIODATĂ: „Nu vreau să trăiesc nimic…”
Liviu Vârciu, DECIZIE RADICALĂ! Artistul este mai hotărât ca NICIODATĂ: „Nu vreau să trăiesc nimic...”
Autor:

Liviu Vârciu, DECIZIE RADICALĂ! Artistul este pus pe fapte mărețe în ceea ce privesc relaţiile cu femeile din viaţa lui.

În cadrul unei emisiuni de televiziune difuzată la Antena 1, artistul, în vârstă de 37 de ani, care nu prea pare să aibă noroc de o relație de durată, a dezvăluit că își dorește să scrie o carte despre viaţa lui amoroasă. Artistul a mai spus care este relația lui cu mama copilului său.

„La un moment dat o să scriu o carte despre femeile din viața mea și o să dau acolo toate detaliile. Acolo am dat doar literele. Nu caut nimic, nu vreau să trăiesc nimic, nici o dragoste, nici o relație. Am o relație bună cu Anda, copila e genială, ne înțelegem de minune.” , a spus Liviu Vârciu, la Xtra Night Show.

Reamintim că, recent, actorul din „Fructul oprit” a povestit cât de bine se înțelege cu fosta iubită de când s-au separat.

Nu spune nimeni de nicio șansă. Să nu spui niciodată niciodată, eu am mai trecut prin niciodată ăsta. Suntem prieteni, ne înțelegem foarte bine, mult mai bine de când ne-am separat, nu există probleme cu copilul, când să iau copilul. Nu știu ce-mi va rezerva viitorul. Așa a fost să fie, am luat decizia corectă pentru noi. Acum nu am nicio iubire, mă focusez pe cariera mea, pe copiii mei. Nu îmi mai doresc nicio iubire”, a mai spus îndrăgitul actor.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X