Liviu Vârciu a făcut ANUNȚUL mult așteptat, după DESPĂRȚIREA DE ANDA CĂLIN! „Nu spune nimeni de nicio șansă…”

Liviu Vârciu a făcut ANUNȚUL mult așteptat, după DESPĂRȚIREA DE ANDA CĂLIN! „Nu spune nimeni de nicio șansă…”
Liviu Vârciu a făcut ANUNȚUL mult așteptat, după DESPĂRȚIREA DE ANDA CĂLIN! „Nu spune nimeni de nicio șansă...”
Autor:

Liviu Vârciu a făcut anunțul mult așteptat! Adevărul despre despărțirea dintre Liviu Vârciu și Anda Călin a fost spus de Andrei Ștefănescu, cel mai bun prieten al prezentatoruli tv. Acesta a precizazat că ambii au încercat să își salveze relația, însă relația tumultoasă și plină de năbădăi poate fi salvată?

Despărțirea de Anda Călin l-a făcut pe Liviu Vârciu să nu-și mai dorească momentan o altă relație, dar nici nu exclude o împăcare cu mama fetiței lui pentru că are mai multe motive să fi fericit.

Sunt fericit pentru că am copilul la mine de o lună de zile. Carmina, fata cea mare, e la mine și facem o grămadă de tâmpenii împreună. Sunt fericit că fii-mea (n.r. Anastasia) a făcut acum două zile primii pași singură. Am un vibe bun, o stare bună”, a declarat Liviu Vârciu pentru Antena 1.

A simțit nevoia unei dovezi de dragoste pentru fiica lui cea mare și nu a stat deloc pe gânduri atunci când a și făcut-o.

Ori sunt un tată genial, ori inconștient. Mi-am tatuat copilul și nu-mi pare rău. Fata mea este foarte fericită că a putut să facă asta cu taică-su (…)  Ce poate fi mai frumos decât să ai un copil cu care să mergi în club și să fie lângă tine. Mă uitam la fii-mea… și s-ar fi luat unul de ea. Am zis că-l omor. Nesimțitul ăla mai avea și verighetă pe deget”, a mai spus Vârciu.

Anastasia, fiica lui din relația cu Anda Călin, va împli în curând un an, iar Liviu vrea să-i pregătească o petrecere. Va fi ceva mai mică decât cea de botez, iar Liviu va fi din nou alături de Anda. Se vor împăca oare cei doi?

Nu spune nimeni de nicio șansă. Să nu spui niciodată niciodată, eu am mai trecut prin niciodată ăsta. Suntem prieteni, ne înțelegem foarte bine, mult mai bine de când ne-am separat, nu există probleme cu copilul, când să iau copilul. Nu știu ce-mi va rezerva viitorul. Așa a fost să fie, am luat decizia corectă pentru noi. Acum nu am nicio iubire, mă focusez pe cariera mea, pe copiii mei. Nu îmi mai doresc nicio iubire”, a mai spus îndrăgitul actor.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X