evzmonden.ro Web analytics

Liviu Varciu a cedat si a spus lucrurilor pe nume: „M-a păcălit pe mine toată lumea în viaţă! …” Uite ce a dezvaluit despre FEMEILE din viata sa!

Liviu Varciu a cedat si a spus lucrurilor pe nume: „M-a păcălit pe mine toată lumea în viaţă! …” Uite ce a dezvaluit despre FEMEILE din viata sa!
Liviu Varciu a cedat si a spus lucrurilor pe nume: "M-a păcălit pe mine toată lumea în viaţă! ..." Uite ce a dezvaluit despre FEMEILE din viata sa!

Invitat in cadrul emisiunii ‘Stapanii vedetelor’, Liviu Varciu a cedat si a oferit dezvaluiri despre cum s-au purtat cu el femeile din viata sa. 

Nu puține au fost femeile din viața lui Liviu Vârciu, iar acum artistul a dat de inteles  intr-un interviu ca este un pic dezamagit de femei dupa ce a suferit din dragoste.

„Uite, cu vrăjeala asta, m-a păcăit pe mine toată lumea în viaţă! Uite, cu vrăjeala asta proastă! Vai, vai, te iubesc!…

…Şi femeile din viaţa mea m-au iubit sincer, până la un moment dat. Că femeile pot iubi sincer o perioadă.

După aia, se întâmplă ceva, acolo, un şurubel, ceva, cade o plăcuţă… Ca şi cu mărul, că dacă Eva nu muşca din măr…”, a spus Liviu Vârciu.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X