Liviu Mihaiu, unul dintre cei mai buni prieteni ai jurnalistului Andrei Gheorghe, a făcut o mărturisire șocantă despre omul de radio. Jurnalistul a povestit în cadrul unei emisiunii TV, că el și Andrei Gheorghe nu era întotdeauna pe aceeași lungime de undă, deși era ca un frate pentru el.

“Era un miserupist. Nu eram întotdeauna pe aceeași lungime de undă. Ne respectam prea mult. El a fost ca un frate. Andrei era un animator al societatii, un om care ridica tonul, foarte necesar ca societatea sa fie vie. A fost pentru radio cam ce a fost Calinescu pentru televiziune. Poate am vorbit, dar pe noi ne interesa sa traim, nu să murim. Nu prea se temea, avea un tupeu consistent, o indrazneala, nu ii statea ceva in cale. A fost un tip cu mare meserie. Ca sa fii fericit trebuie sa fii un bou, fericirea tine cat un orgasm, nefericirea o viata. Nu era un lamentagiu. Își asuma rusește condiția”, a declarat prietenul lui, Liviu Mihaiu, la Kanal D, potrivit libertatea.ro.

Vă reamintim că jurnalistul Andrei Gheorghe a părăsit această lume, luni noapte, la vârsta de 56 de ani, în urma unui stop cardio-respirator. Omul de radio şi televiziune a fost găsit fără suflare în baia locuinței sale din localitatea Voluntari.