Liviu Dragnea trece prin clipe de coșmar. Politicianul român este în doliu și asta după ce o persoană din familia sa a murit. Este vorba de un mare general al Armatei Române.

Generalul Marin Dragnea, veteran de război, a murit la vârsta de 96 de ani. Liviu Dragnea a confirmat în 2018, pentru România Liberă, că generalul este unchiul său. Anunțul a fost făcut de Ministerul Apărării Naţionale.

Generalul Marin Dragnea a luptat sub drapelul României din prima şi până în ultima zi a celui de-Al Doilea Război Mondial

„S-a stins din viaţă veteranul Marin Dragnea. Generalul Marin Dragnea a luptat sub drapelul României din prima şi până în ultima zi a celui de-Al Doilea Război Mondial şi a slujit Armata României aproape 50 de ani. La numai 12 ani a devenit copil de trupă, iar la 18 ani, în 1941, a plecat voluntar pe front cu o unitate de cavalerie. A participat, timp de 4 ani, la luptele crâncene atât din Campania de Est, cât şi din cea de Vest. Rămas bun, veterane! Respect!” – este mesajul postat joi dimineaţa, pe Facebook, de Ministerul Apărării Naţionale.

Citește și: Ce parere au parintii Irinei Tanase despre relatia cu Liviu Dragnea. Dezvaluiri incredibile

Citește mai mult….