evzmonden.ro Web analytics

Liviu Arteni, DEZVĂLUIRI-ŞOC după moartea Israelei: “Eu o singură palmă i-am dat…” Este INCREDBIL cum arată ACUM!

Liviu Arteni, DEZVĂLUIRI-ŞOC după moartea Israelei:  “Eu o singură palmă i-am dat…” Este INCREDBIL cum arată ACUM!
Liviu Arteni, DEZVĂLUIRI-ŞOC după moartea Israelei: "Eu o singură palmă i-am dat..." Este INCREDBIL cum arată ACUM!

Liviu Arteni, fostul soț al Israelei, a avut prima apariție publică de la moartea vedetei. El a explicat de ce atunci când aceasta își dădea ultima suflare el era de negăsit.     

Se pare ca barbatul se simte vinovat, pentru că nu a fost lângă Israela în ultimele clipe din viaţă. „Căutam droguri când a murit Israela. Dacă nu îmi expira buletinul, nu mă întoarcem oricum. Eu n-am dat niciodată cu pumnul în ea. (…) N-am venit să dezbat spusele ei. Cum poți să umbli la un om, după ce l-ai cunoscut beat, ca un monstru?Nu există, eu o singură palmă i-am dat, în nouă ani de zile.

Ultimele comentarii ale ei sunt pur și simplu neadevărate. Eu n-am dat cu pumnul într-o femeie. N-am fost niciodată bolnav. În momentul în care un om e beat, nu-l mai provoca (…) Eu vreau să-mi fac viața mea acum. Cât ea e moartă, nu mai vreau să dezbat asta. Într-o relație există înjurături, există amenințări, există bătăi”, a spus Liviu la Antena 1.

Cât despre moartea afaceristei, Liviu Arteni a recunoscut că a fost extrem de afectat la aflarea veștilor. „Bineînțeles că m-a afectat (n.r. moartea Israelei). Pe toată lumea ar afecta, când ai avut o relație de 9-10 ani cu cineva. Când am aflat veștile, eram pe stradă, căutam un gram de marijuana. Am vorbit cu ea înainte să aflu că a murit, cam cu o săptămână. Ea avea un mod de a exagera. Acum îmi pare rău (n.r. îi închideam telefonul). Să nu o facem acum pe ea sfântă și pe mine Satana”, a declarat Liviu Arteni.


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X