}

Liviu Arteni, DEZVALUIRE-SOC dupa moartea Israelei: „Nu e moarta, ma…”

Liviu Arteni, DEZVALUIRE-SOC dupa moartea Israelei: „Nu e moarta, ma…”
Liviu Arteni, DEZVALUIRE-SOC dupa moartea Israelei: "Nu e moarta, ma…"

Dupa ce a fost „dat disparut”, Liviu Arteni si-a facut aparitia si a oferit primele declaratii cu privire la moartea Israelei.

Se pare ca barbatul refuza sa creada ca cea care i-a fost sotie timp de zece ani a murit. In stare de soc, Liviu a oferit primele declaratii despre pierderea suferita.

„Pun pariu că nu e moartă! Nu e moartă, mă…Scuze! Eu am pierdut un om cu care vorbeam, cu care discutam”, a declarat Liviu Arteni, potrivit Antena Stars.

Reamintim ca aventura dintre Israela si Liviu ce a inceput in 2008, parea ca o poveste desprinsa din filme si nimeni nu se astepta la deznodamantul crunt la care s-a ajuns.

De cand au reaparut problemele cu alcoolul, au aparut si certurile in casinicia Israelei si a lui Liviu. In cele din urma, inainte sa se pronunte divortul, barbatul a luat calea pribegiei, trecand prin mai multe tari din Europa. Ultima oara, Liviu a fost zarit cersind pe strazile din Cannes.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X