Lista cu alimente interzise este, în cazul unei persoane publice, de mare interes. 

Adelina Pestrițu a povestit cum își întreține silueta. Și care sunt alimentele interzise de care se atinge foarte rar: „Cu multe eforturi, pentru că nu prea mănânc seara. Am făcut excepții când am fost în America. Pentru că a trebuit să mă bucur și eu de hamburgeri, de cartofi prăjiți și de toate minunățiile pe care le am pe lista de alimente interzise. Nu fac excese. Mănânc și pâine, mănânc și cartofi prăjiți. E foarte important să mâncăm cantități mici, pentru că spuneam că sunt pe lista de alimente interzise cartofii prăjiți. Dar din când în când, mai iau câte un cartofior, trebuie să ne mai satisfacem și poftele, altfel de ce trăim?”, a declarat Adelina Pestrițu pentru Libertatea.

Lista Adelinei Pestrițu are și o dietă

Citește și: Este cea mai eficientă dietă de slăbit. Dr. Oz a dezvăluit secretul: așa slăbești garantat

Recent, Adelina Pestrițu vorbea pe retelele sociale despre somodietă. Dieta pe care ea a inventat-o fix de nevoie, după o perioadă de 9 luni în care a acumulat 14 kilograme.

“Mă tot gândeam ce dietă să țin. Am tot căutat pe internet, dar nimic nu m-a satisfăcut. Și am zis așa: dacă vreau să slăbesc, trebuie să aleg din tot meniul meu, un aliment pe care îl pot consuma zilnic, până slăbesc. De ce zilnic? Pentru că știu de foarte mult timp că organismul nu mai răspunde atunci când îi dai același meniu. Nu-și mai face rezerve pe coapsele noastre. Astfel, pentru că-mi place foarte mult somonul, m-am hotărât să încep un regim împotriva kilogramelor, bazat în mare parte pe somon”. Ea a mai spus că trebuia să aleagă din tot meniul ei un aliment pe care să îl poată consuma zilnic. Până slăbește.  “Pentru că știu de foarte mult timp că organismul nu mai răspunde atunci când îi dai același meniu. Nu-și mai face rezerve pe coapsele noastre”.