Lindsay Lohan a făcut o DEZVĂLUIRE INCREDIBILĂ. Crezi că este ADEVĂRAT?

Lindsay Lohan a făcut o DEZVĂLUIRE INCREDIBILĂ. Crezi că este ADEVĂRAT?
Lindsay Lohan a făcut o DEZVĂLUIRE INCREDIBILĂ. Crezi că este ADEVĂRAT?

Actrița Lindsay Lohan a dezvăluit duminică seară, la finalul propriului său reality show că, la începutul acestui an a trecut prin cele mai dificile momente din viața sa. Drama a fost cauzată, cel mai probabil, de consumul de alcool și droguri, care i-au adus și probleme cu legea.

Cei care au urmărit emisiunea de duminică seara au fost șocați să afle ceea ce s-a întâmplat cu Lindsay Lohan la începutul acestui an.

Filmările pentru acest reality show au fost extrem de dificile pentru producători, pentru că Lindsay Lohan era extrem de dificilă și avea toane. La un moment dat, s-a luat decizia de a nu-i mai achita salariul actriței, până când nu va filma mai mult.

Iar la un moment dat, a lipsit două săptămâni și nimeni nu a mai știut despre ea. Duminică seara, Lindsay Lohan a dezvăluit că în acele două săptămâni a suferit un avort. „Nimeni nu știe asta, dar am suferit un avort în cele două săptămâni în care am lipsit”. Actrița a dezvăluit faptul că a ales să rămâne plecată pentru că nu a putut filma. „Nu mă puteam mișca, îmi era rău. Și, mental, asta m-a dat peste cap”, a mai spus Lindsay Lohan, fără a dezvălui cine era tatăl copilului.

Ce crezi, este adevărată mărturisirea făcută de Lindsay Lohan?

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X