Lili Sandu, în show-ul de la Vocea României! Are o sarcina grea de dus!

Lili Sandu, în show-ul de la Vocea României! Are o sarcina grea de dus!
Lili Sandu, în show-ul de la Vocea României! Are o sarcina grea de dus!
Autor:

Astăzi încep showurile live la Vocea României: 4 echipe, 12 concurenţi şi un spectacol palpitant. Tudor, Loredana, Smiley şi Moga au început pregătirile şi repetiţiile pentru primul show live, au ales cele mai bune melodii împreună cu concurenţii şi stabilesc în detaliu momentele complexe care vor fi prezentate pe scenă.

echipa-tudor

Lili Sandu se alătură și ea echipei Vocea României în calitate de V Reporter. Frumoasa actriță le va aduce telespectatorilor informații din camera magenta în show-urile live și va fi alături de concurenți, ajutându-i să treacă peste emoții.

echipa-smiley

Echipa Tudor va fi reprezentată de două voci feminine şi una masculină: Iuliana Dobre, Teodora Buciu şi Robert Botezan, echipa Loredana, formată din Howard Dell, Andreea Ioncea şi Ştefan Roşcovan, va încerca să ajungă la sufletele tuturor românilor, echipa Smiley va aduce vineri pe scena vocilor trei concurenţi care au demonstrat până acum că sunt adevărați artiști: Ramona Nerra, Alexandru Muşat şi Sebastian Seredinschi, iar echipa Moga îi va trimite în luptă pentru un loc în semifinală pe Ionuţ Trif, Ioana Ignat şi Alexandru Baroc.

echipa-moga

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

1 comentariu

  • Ce cauta Lili Sandu la Tv ? S-a saturat America de ea si a venit sa mai cerseasca niste bani prin televiziunile din Romania ! Mai bine nu se mai imbraca , ca si cu 20 cm de carpe pe ea , tot egal cu zero ! Macar de ar fi tanara si frumoasa ! Nu mai aduceti toate babaciunile la TV (vezi si Lori) ! S-a dus vremea lor ! Sa mai stea si pe acasa ! Culmea e ca ele nu constientizeaza faptul ca sunt ofilite deja , ba chiar au inceput sa se usuce si cu atatea operatii estetice , chiar ca le cade tencuiala !

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X