Lili Sandu se apropie de 40 de ani și are o relație de peste trei ani cu mai tânărul manechin Silviu Țolu. Acum, în emisiunea Vorbește lumea de la Pro TV, vedeta a dat marea veste.

Lili Sandu,  o actriță și cântăreață română, va deveni mamă pentru prima oara.Vedeta se pregătea pentru tratamentul de fertilizare in vitro, însă nu a mai fost nevoie pentru că a rămas însărcinată pe cale naturală. Cea care a avut primul contact cu scena prin intermediul Școlii Vedetelor a anunțat că peste cinci luni va naște primul său copil. Ea nu vrea încă să dezvăluie dacă e băiat sau fată.

Citește și: Botezatu, reacție dură după ce Bianca Drăgușanu a anunțat divorțul: „E mai bine așa”

„Este într-adevăr un miracol pentru că drumul nu a fost ușor. Când am văzut la ecograf bebelușul am simțit atât de multă fericire încât m-am gândit, Doamne, în momentul în care îl voi ține în brațe oare cum mă voi simți’, a spus Lili Sandu la Vorbește lumea.

Recent, pe pagina de socializare a lui Lili Sandu a apărut o fotografie care i-a facut pe fani sa creada ca este insarcinata. Invitata in cadrul unei emisiuni TV, vedeta a clarificat aceste zvonuri.

Când o să se întâmplă, o să fim fericiţi!

„Noi ne dorim foarte mult un copil, nu pot să dau un răspuns acum pentru că nu ştiu. Aş minţi. Din câte ştiu eu, nu sunt însărcinată. Dar dacă apar peste 3 zile însărcinată… Ideea e că noi ne dorim foarte mult un copil, am simţit foarte multă presiune… Sunt foarte mulţi oameni care îşi doresc acest lucru pentru noi. Când o să se întâmplă, o să fim fericiţi!”, a spus Lili Sandu la o emisiune tv