Lidia Buble si Razvan Simion se despart! Problemele in paradis au aparut din pricina regulilor stricte impuse de familia artistei. Razvan s-a dat de gol

Lidia Buble si Razvan Simion, la un pas de despartire

Pentru ca tatal Lidiei este pastor la o biserica penticostala din Deva, acesta i-ar fi impus anumite reguli stricte prezentatorului TV, asta in cazul in care mai vrea sa ramana cu artista.

Prima regula se refera la renuntarea la religia ortodoxa si aderarea la cea penticostala, această schimbare fiind o adevarata provocare spirituala, scrie DcNews.ro.

Pentru ca suspansul sa fie si mai mare, din acest punct de vedere, Lidia Buble a afirmat ca Razvan nici nu are ce sa caute la ea acasa pana nu ii va cere mana.

Ce a declarat Lidia Buble

Citește și: Dan Capatos, mesaj pentru George Burcea: "Puteai să omori pe cineva. Ce să vezi?"

„Nu este că nu vrea să-l cunoască pe tata. Noi avem o regulă în familie: nu avem voie să mergem să ne prezentăm iubitul sau iubita până nu avem de gând să facem pasul cel mare, adică nunta. Cum noi nu avem de gând să facem treaba asta… o să mai dureze puțin. Îți dai seama că la 11 copii, dacă fiecare ne-am fi dus toți iubiții și toate iubitele… părinții mei se lipesc foarte repede de orice persoană.

Și ne-au zis să-i scutim de tot stresul acesta și nebunia asta, să-l aducem pe cel cu care aveți de gând să întemeiați o familie. Până nu are de gând să-mi ceară mâna, nu are ce căuta la mine acasă”, a declarat Lidia Buble pentru Viva.

Prezentatorul TV s-a dat de gol

In cadrul emisiunii “Neatza cu Razvan și Dani”, atunci când, Catalin Anchidin, specialist in film, i-a dedicat o drama romantica din 1938, intitulata “Jezebel”, Razvan Simion a dat de inteles ca lucrurile nu sunt tocmai kapte si miere.