Lidia Buble a fost “descoperită” la o petrecere mondenă din București. Reporterii au asaltat-o și au aflat de la ea diverse. Pe care, probabil, nu ar fi trebuit să le afle…

Pe lângă faptul că era goală pe sub ce purta (se vedea și ea nu a ascuns asta), Lidia Buble a spus multe. Și că de Crăciun va merge acasă la familia ei. Și că deja a cheltuit mult pe cadouri! Iată că familia ei știe acum la ce să se aștepte…Poate că reporterii nu ar fi trebuit să afle și lucruri “de familie”, dar ne-am obișnuit cu sinceritatea Lidiei. Plus că banii eui nu ar tebui să constituie un subiect mai ceva ca Brexit-ul.

Cu tot sufletul

Citește și: Drama Andreei Marin! Vedeta este devastata: „Dacă închid ochii, o simt fizic!”

„Împrumut nu am făcut, dar simt că mă apropii de un faliment. Cum se întâmplă în fiecare an, dar o fac cu tot sufletul. Şi cum spuneam mai devreme mă împlineşte bucuria celor din jur. Mă bucur mai tare decât atunci când primesc eu cadouri”, a spus ea. Teoretic, nu ar putea da faliment. Conform datelor publicate de Ministerul Finanțelor, firma înființată de artistă în noiembrie 2017 înregistra deja încasări de 24.000 de euro în decembrie, iar lucrurile au mers din ce în ce mai bine pentru ea.

Lidia Buble – Ce își  dorește de la Moșu’

Lidia Buble a mai spus și ce își dorește de la Moș Crăciun. Se pare că are o dorință fierbinte. În afară de sănătate.  „Le am pe toate. Nu-mi doresc decât sănătate. În general femeile sunt înnebunite cu diamante, pietre, eu nu am fost niciodată. Nu am fost pasionată. Cu genţile, pantofii sunt eu, dar mi-am achiziţionat tot ce am vrut. Deci Moşule, iubire vreau, atât, de la tine!”, a spus Lidia Buble. De Moș Nicolae, Lidia a mărturisit la un post de radio ce a găsit în ghetuțe când era mică. “Nu mai știu câți ani aveam, în jur de 10-11, credeam în Moș Nicolae. Iar în fiecare an îmi lustruiam ghetuțele și le puneam lângă ușă. În niciun an nu primeam nimic. Când mă trezeam, găseam plăsuța cu dulciuri în pat”.