Lidia Buble NU a mai suportat si a spus ADEVARUL: „Da, sunt insarcinata dragii mei.”

Lidia Buble NU a mai suportat si a spus ADEVARUL: „Da, sunt insarcinata dragii mei.”
Lidia Buble NU a mai suportat si a spus ADEVARUL: "Da, sunt insarcinata dragii mei."

Lidia Buble și Răzvan Simion trăiesc o frumoasă relație de iubire, cu toate că vestea că cei doi sunt împreună nu a fost văzută cu ochi buni de toată lumea, cel puțin la început.

Deși se iubesc de ceva vreme, cei doi nu au pomenit până acum intenția de oficia relația. Recent, Lidia Buble a spart gheata si a vorbit pe pagina sa de socializare despre nunta cu Razvan Simion, eveniment mult asteptat  in randul fanilor sai.

Artista le-a dezvaluit prietenilor sai virtuali ca nu a fost ceruta in casatorie pana in momentul de fata, insa va accepta cu bucurie atunci cand se va intampla. In plus, artista a marturisit ca si-ar dori sa fie cununata de tatal sau.

„Da, sunt însărcinată dragii mei. Am foarte multe sarcini de dus. Acum vine Craciunul şi am mulţi nepoţi, trebuie să cumpăr cadouri, deci am multe sarcini de dus. Pentru moment eu nu fac un copil. Îmi doresc mulţi copii pentru că provin dintr-o familie numeroasă. Îmi doresc să am cinci copii”, a declarat Lidia Buble.

„Încă nu am fost cerută, dar când se va întâmpla nu voi ascunde pentru că este cea mai mare bucurie. Eu sunt penticostala şi nu voi renunţa la religia mea. Îmi doresc ca tata să ne cunune pentru că el este pastor la noi la biserică”, a adaugat artista.

 

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X