Lidia Buble a rupt tacerea si a vorbit despre relatia sa cu Razvan Simion! Artista a povestit lucruri nebanuite din viata de cuplu.

In momentul in care vine vorba de neintelegeri, Lidia Buble prefera sa se duca il alta camera si sa il lase pe iubitul sau sa se certe singur.

“Eu sunt genul ăla de femeie care se duce, se închide în cameră şi stă acolo. Şi te cerţi singur până îţi vine rău! Până te plictiseşti! Dacă stau bine să mă gândesc, cred că de vreo două ori sau trei ori în toată viaţa asta a mea am ripostat!”, a spus artista.

“Dar trebuie să mă calci pe coadă rău de tot, adică la modul ăla urât ca să ripostez. În schimb, nu prea… În rest, nu prea! Dacă ai nevoie de adrenalină, dai tare cu maşina. Sari cu paraşuta. Trebuie să te cerţi, să te iei de moaţe? Acum, ciondrăneli din ălea mici mai avem şi noi! Ciondăneli… Avem ciondăneli… Ne mai… Hai că mai sunt… uneori… După filmări, că se putea mai bine acolo, că puteam… Chestii din astea… Mă chinuie rău, uneori, dar spre binele meu. Dar facem echipă faină împreună!”, a mai spus Lidia Buble.