Lidia Buble câștigă mii de euro pe lângă banii din muzică. Imaginea vedetei reușește să o ajute mii de euro. Lidia Buble este fără doar şi poate o voce inedită la noi în ţară, dând dovadă de un talent aparte.

Lidia Buble a încasat de curând minim 3000 de euro pentru doar câteva poze. Blonda mai câștigă mulți bani și din alte activități decât din muzică. Aceasta ia mii de euro de la evenimentele la care participă.  Artista duce o viaţă ca-n filme şi se bucură de fiecare moment.

Totul merge bine, însă atunci când vine vorba de bani, frumoasa Lidia nu încasează sume aşa mari de pe urma concertelor ei în comparație cu alte artiste.

Citește și: Lidia Buble, anunt de Ziua Indragostitilor: Am spus DA!

Nu este nicio problemă. Lidia își rotunjește veniturile din alte evenimente. Lidia are criterii stricte atunci când vine vorba despre prezenţa la unele evenimente la care este cerută. Artista cere pe puţin suma de 3.000 de euro, doar pentru a fi prezentă şi a face câteva poze. Totodată, atunci când vine vorba de actul artistic în cadrul unui eveniment monden, Lidia ajunge mereu la ora fixă, fără a sta la poze înainte sau după concert. De asemenea, suma pe care o cere blondina pentru show-ul pe care îl face în cadrul concertelor este de minim 1.500 de euro, anunță spynews.ro.