Lidia Buble, apariție demențială într-un nou clip! Lidia lui Răzvan Simion a filmat un nou clip, iar imaginile de pe platou sunt foarte, foarte incendiare. La un moment dat, frumoasa cântăreață apare goală, învelită doar de câteva pagini de carte.

Piesa a apărut astăzi, 28 noiembrie, și face furori, iar versurile sunt pe placul admiratorilor de pe Instagram: „Este mult mai bună şi mult mai profi decât ultima melodie… Nu ai vocea modificată, nu transmite indirect pornogafii şi versurile sunt destul de bune. Aşa îmi place să te văd, asta este calitatea pe care îmi doresc să o primesc de la tine. Good job”, „Fara cuvinte m-ai lasat. S-a reintors Bublissss cea veche cu piesele de sufleet. Love you and i m proud of you”, „Felicitari sincere cu ochii umezi si pielea de gaina… Asta e ce vrem noi… Doar tu, vocea ta, talentul tau… Emotia transmisa ! Bine ai revenit”, sunt doar câteva dintre comentariile primite de cântăreață.

Citește și: Incredibil! Cea mai dură lecție de viață trăită de Andreea Bălan: „Am suferit mai mult decât am suferit la orice despărţire”

Reamintim că Lidia Buble este criticata de mulți din cauza nasului prea mare. La întrebarea dacă va apela la medicii esteticieni pentru a-și retușa acest defect, frumoasa cântăreața a mărturisit că nu va face acestă operație, ba mai mult l-ar face mai mare dacă ar putea.

„Sunt atât de sexy cu nasul ăsta mare. Imi dă o senzualitate aparte […] l-aș face și mai mare dacă aș putea. Voi nu știți să apreciați creația lui Dumnezeu. Voi apreciați mai mult ce iese din mâinile doctorilor. Tot ce este natural este sexy, frumos și elegant și orice mai vreți voi”, le-a mărturisit cântăreața celor care o critică,