Lidia Buble a rabufnit! Aflata in trafic, artista a trecut printr-un episod socant, pe care l-a impartasit si fanilor sai.

Oprita la semafor, Lidia Buble a observat cum un barbat se indrepta catre masina sa pentru a cere o suma de bani. Pana sa ajunga la artista, barbatul a mai primit o suma de bani de la o alta femeie, insa reactia acestuia a fost socanta.

Scria că e ars pe 80% din suprafaţa corpului

„Doamne, sunt şocată efectiv. Cum este posibil aşa ceva? În urmă cu cinci minute eram la un alt semafor, aşteptam să se facă verde şi venea un domn spre maşina mea care purta o tăbliţă şi pe care scria că e ars pe 80% din suprafaţa corpului, mă rog.

A început să mă înjure şi pe mine şi pe doamna care l-a ajutat

Citește și: Vesti triste pentru fanii lui Nicole Cherry. Artista a ajuns de urgenta la SPITAL!

De lângă mine, o doamnă îi întinsese mâna şi îi dăduse nu ştiu, câteva hârtii de un leu, nu ştiu cât erau acolo exact. Eu stând cu capul în telefon, la un moment dat ridic privirea, văd că se făcuse verde, dau să plec şi l-am văzut cum nervos mi-a aruncat mie pe parbriz 2 sau 3 hârtii de un leu şi a început să mă înjure şi pe mine şi pe doamna care l-a ajutat. Şi am rămas “Doamne, pe bune, adică femeia a fost super drăguţă şi te-a ajutat”… şi a aruncat banii nu ştiu, că eu am plecat şi au căzut pe stradă, habar n-am, nu ştiu ce s-a întâmplat cu ei, dar mi s-a părut un gest atât de urât din partea lui… nu se poate, sunt şocată efectiv”, a spus Lidia Buble in povestile de pe Instagram.