Lidia Buble a făcut anunțul! Artista a spus de ce nu va fi cu Răzvan de Crăciun

Chiar dacă formează un cuplu de câțiva ani, Lidia Buble și Răzvan încă nu își pot petrece Crăciunul împreună. Ea va merge să-și petreacă Sărbătorile în casa părintească din Deva alături de cei dragi.

Lidia Buble a făcut anunțul! De Sărbători mă duc acasă. Mă duc să mă întâlnesc cu famili

„De Sărbători mă duc acasă. Mă duc să mă întâlnesc cu familia. Îmi vin surorile acasă, pentru că sunt plecate din țară. Cu nepoții, mergem la biserică și o să mergem la colindat. O să mâncăm și o să ne simțim bine. Nu vine Răzvan. Până nu are de gând să-mi ceară mâna nu are ce căuta la mine acasă.”, a povestit Lidia Buble, potrivit viva.ro.

Citește și: Lidia Buble, anunt de Ziua Indragostitilor: Am spus DA!

Pentru că nu sunt căsătoriți, Lidia nu are dezlegare în a-și prezinte iubitul familiei.

„Nu este că nu vrea să-l cunoască pe tata. Noi avem o regulă în familie: nu avem voie să mergem să ne prezentăm iubitul sau iubita până nu avem de gând să facem pasul cel mare, adică nunta. Cum noi nu avem de gând să facem treaba asta… o să mai dureze puțin. Îți dai seama că la 11 copii, dacă fiecare ne-am fi dus toți iubiții și toate iubitele, părinții mei se lipesc foarte repede de orice persoană. Și ne-au zis să-i scutim de tot stresul acesta și nebunia asta, să-l aducem pe cel cu care aveți de gând să întemeiați o familie.”, a mai dezvăluit Lidia Buble, într-un interviu acordat recent.