TMZ l-a surprins joi pe vedeta australiană, Liam Hemsworth , de 29 de ani, ținându-se de  mâna cu actrița de 22 ani, Maddison Brown, în cartierul West Village din New York. Au mâncat împreună la Sant Ambroeus (restaurantul preferat al lui Grace Coddington) de pe West Fourth Street și au fost fotografiați luând metroul din Soho.

La fel ca Hemsworth, Brown, este originară din Australia și a apărut anterior în filmul TV Go Big și la serialul de dramă The Kettering Incident. În 2015, a jucat rolul ficei lui Nicole Kidman în Strangerland, dar este cunoscută mai ales pentru rolul său de Kirby Anders, în serialul CW Dynaty.

Citește și:

Maddison și-a început cariera de model la 13 ani. La 16 ani, s-a mutat din Sydney, Australia, în New York, unde a stat singură. Spre deosebire de fosta soție a lui Liam, Miley Cyrus, Maddison Brown spune că a evitat întotdeauna petrecerile si acel stil de viață. Este prima dată când Hemsworth a fost văzut la ceea ce pare a fi o întâlnire de când a anunțat divorțul de Cyrus, partenerul său de peste 10 ani în August.

Între timp, Cyrus a fost internată în spital pentru amigdalită, dar părea să se simtă bine în, primind vizite de la familie, prieteni și noul iubit Cody Simpson.