Fostul ministru al Muncii a declarat că PSD-ul se pregătește să facă opoziție într-un mod foarte ferm față de Guvernul abia instalat, al PSD.

Lia Olguța Vasilescu a explicat astfel, potrivit portalului www.dcnews.ro, strategia pe care fostul partid de guvernământ o va avea de acum încolo.

”După moțiunea de cenzură, oamenii încep să se teamă că vine un nou guvern care nu o să mai fie atât de aplecat către nevoile românilor, cum a fost Guvernul PSD.

Pentru cei care se întreabă ce se va întâmpla cu PSD, vreau să-i asigur că vom fi iarăși ce am fost și mai mult decât atât, că ne trebuie doar trei luni cu acești oameni la guvernare pentru ca românii să simtă pe pielea lor ce înseamnă o guvernare PNL, dacă au uitat cumva ce au pățit.

Citește și:

”Astăzi, președintele Klaus Iohannis, acest președinte toxic, eșuat, incompetent – și l-am citat pe dumnealui, ca să nu avem probleme cu CNA-ul – și-a văzut visul cu ochii și și-a instalat un nou guvern la Palatul Victoria.

Îi asigurăm pe români că vom face o opoziție foarte puternică. Așa cum am guvernat bine, știm să facem și o opoziție foarte dură.

Sigur că putem să discutăm de moțiuni de cenzură, mai ales dacă se va stopa creșterea economică și dacă veniturile la buget se vor reduce, după ce au crescut în ultimii doi ani.

Majoritatea lor este foarte fragilă. Să nu-și închipuie că pot guverna la fel de liniștiți cum a guvernat PNL-ul în urmă cu câțiva ani, pentru că nu mai este aceeași situație parlamentară”, a conchis Lia Olguța Vasilescu.