Leonard Doroftei, transformare incredibilă! Mărturisiri uimitoare: „E important că…”

Leonard Doroftei, fostul pugilist, în vârstă de 48 de ani, s-a mutat definitiv în Canada. Problemele pe care le-a avut în România cu afacerea sa din Ploiești, celebrul boxer a slăbit 15 kilograme în doar câteva luni, anunță digisport.ro.

Pentru mutarea sa și a familiei în Canada, Leonard și-a vândut casa pe care o avea în Ploieșt, acesta pierzând 350.000 de euro în urmă acestei afaceri. Doroftei spune că îi place cea ce face în Canada, unde lucrează la un club de box deținut de o rudă a lui Gigi Becali.

Citește și:

“E important că am un job aici. Fac exact ceea ce îmi place. Locuiesc la o stradă distanță de cel mai bun prieten al meu, Adi Diaconu. Am și dat 15 kilograme jos de când am venit în Canada. Acum lucrez la un club de box care aparține unei rude a lui Gigi Becali. Voi reveni în România într-o bună zi. La federație nu am fost dorit. Nu au vrut nici să fiu antrenor la lot. În sală la Nea Titi (n.r. – Titi Tudor supranumit Titi Prosop) întrăm cu greu”, a declarat Leonard Doroftei pentru Prosport.

Reamintim că Leonard Doroftei a fost înstiințat în anul 2017, de autoritățile locale din Ploiești, că trebuie să elibereze spațiul din centrul orașului , unde avea deschis un bar cu banii câștigați din box. Motivul invocat de reprezentanții Primăriei Ploiești a fost că imobilul unde se afla PUB-ul prezenta un risc seismic ridicat . Leonard Doroftei și-a mutat localul într-un spațiu de lângă stadionul „Ilie Oană”, dar câștigurile s-au redus substanțial. Boxerul a dat în judecată Primăria Ploiești pentru că a fost obligat să elibereze spațiul, acesta obținând câștig de cauză.

Citește și:

Înainte de a pleca din România, Doroftei susține că a câștigat procesul, dar nu vor să-i dea autorizația de funcționare: „Am câștigat procesul, dar nu vor să-mi dea autorizație de funcționare. O lege îți dă dreptate, alta îți dă în cap. Ei m-au închis, eu ce să fac? Am semnat un contract pe 25 de ani și ei m-au dat afară după 11. Dacă tu mă închizi, eu de unde să mai fac plățile?”, a declarat, pentru Libertatea, Leonard Doroftei.

Fostul campion mondial WBA se gândește să intre în insolvență cu vechea lui firmă și acuză că ceilalți locatari stau și acum în imobil și că doar lui i se refuză accesul cu pubul în care a investit banii câștigați din box.