Vesti triste pentru fanii lui Leo Iorga, fostul solist al formației Compact a murit. Celebrul artist a încetat din viață pe patul de spital, astăzi, după o lungă suferință. Anunțul a fost făcut de Adrian Ordean, colegul său de trupă.

„Acum 5 minute, colegul meu de trupa LEO IORGA a plecat spre o lume mai buna…DUMNEZEU SA-L IERTE. Va ramane in inimile noastre pentru totdeauna”, a scris, pe Facebook, compozitorul Adrian Ordean.

Leo Iorga a învins cancerul depistat în 2011, dar boala care ucide anual milioane de oameni a recidivat. La începutul anului, regretatul artist a fost anuțat de medici că are o tumoră în stadiul 3-4 la singurul plămân rămas.

Citește și:

Artistul ajunsese recent în spital, din nou, după ce o pneumonie pe care a avut-o a recidivat. El era imobilizat în scaunul cu rotile și nu mai putea să meargă.

Reamintim că soția acestuia, Paula Iorga, a anunțat recent că starea de sanatate a soțului său s-a agravat.

„A revenit o pneumonie care credeam că s-a stins, în august o făcuse, când s-a operat la picior. De atunci el n-a mai putut să meargă. Am început voiajul prin spitale, să spunem, la Urgențe, la Marius Nasta, Sf. Luca. Din 12 august am umblat numai prin spitale”, a explicat soția lui.

Paula Iorga traverseaza o perioada cumplita, insa cu ajutorul calmantelor si al rugaciunilor reuseste sa mearga inainte si spera ca Dumnezeu sa faca o minune.

Citește și:

„Cum să mă simt? Eu… iau niște calmante și spun rugăciuni. Așa rezist. Se spune că la Domnul totul este posibil și mă rog pentru sănătatea lui, pentru putere. Puterea lui este și puterea mea, a noastră. Mă rog pentru puterea și sănătatea personalului medical, spune ea.